Monday, August 20, 2012

Sudah Cukup Sudah


Assalamualaikum semua? hari ni 3 syawal. sesubuh lagi wan da start ada idea nak tulis apa. actually, sekarang ni wan tengah emosional tahap dewa da ni. huhu. wan bukan nak rosakkan mood raya. cuma da lama wan tak sedih. maklum la air mata wan ni tak boleh simpan lama2. huhu. 

korang rasa apa yang "sudah cukup sudah" ? bukan pasal masakan, ataupun yang sama waktu dengannya. haha. ini berkaitan dengan emosi wan sendiri. wan rasa sedih kembali lagi setelah sekian lama happy tak henti2. betul la apa yang orang kata 2. kita hidup tak semestinya selalu gembira dan tak semestinya selalu sedih. sedih dan gembira mesti ada dalam setiap manusia. klau tak de 2 dia bukan d gelar manusia. hehe *just kidding* :3 muehehe. 

Bila wan fikirkan balik. wan tak dapat untung pun nak layan perasaan rindu kat someone, bersedih, kecewa, happy. semuanya bagai da tak berguna bagi wan. wan cuma nk kasih syg dan cinta 2. susah sangat ke nak beri pada wan? *mood : memaksa* lolz.

Sudah la. hentikan je wan. tak perlu fikirkan benda yang tak de gunanya ni. banyak lagi benda yang boleh kau fikirkan. baiklah! huhu.. selamat tinggal! :'/

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers