Photoshot Sempena Merdeka l Entry Bergambar

6:07 AM

Hye semua? lagi beberapa hari negara kita "MALAYSIA" akan menyambut ulang tahun kemerdekaan yang ke 55..horeee!! bestnya. cuma tahun ni tak best macam tahun2 lepas. sebab tahun2 lepas dapat sambut merdeka ngan kawan2. huhuk. skrg da habis sekolah tk dapat da nak smbut merdeka kt sekolah *seriously rindu sekolah*. tak pe, tahun ni aku sambut merdeka kat luar ngan kawan2 sekolah dan kawan2 baru.

Eh?! da kuar topik plak.. =.=" hurmm.. entry kali ni wan nak siarkan hasil gambar photoshot wan sempena merdeka ni. sorry tak cantik sangat. sebab wan snap picture ni sorang2 kat bilik. kalau kat studio 2 lain cite. huhu. :p ok jom layan picture2 hasil dari photshot "syok sendiri" dari wan. hahaha..

Photoshot Wan Blogger Sempena Merdeka

Photoshot Wan Blogger Sempena Merdeka

Photoshot Wan Blogger Sempena Merdeka

Photoshot Wan Blogger Sempena Merdeka
Habis daa! 2 jew photoshot "SYOK SENDIRI" dari wan. haha. korang ada?? semua muka aku mcm nak mintak penampar kot. hahaha! pape pun cuba korang perhatikan gambar 3 dan 4. ada apa kat dinding bilik wan 2? jeng jeng jeng. 2 bendera malaysia terbesar yang ada kat dalam bilik wan. maklum la semenjak wan join PLKN / KHIDMAT NEGARA 2 wan semakin sayang kat negara "MALAYSIA" ni. sebab 2 ada bendera besar kt dinding 2. haha.

pape pun. thanks pada korang yang sudi baca entry sempena merdeka dari wan. kalau suka klik "LIKE" dan tinggalkan "KOMEN" sekali tau! ;)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...