Follow kalau sudi ^_^V ♥

Tuesday, August 14, 2012

Edit gambar guna PhotoScape

Assalamualaikum semua? korang sihat? macam tak sihat jew. lolz :p harap2 la korang semua sihat ea. tak lama lagi kita nak raya. kalau sakit time raya memang rugi. sebab 2 kita kena jaga kesihatan kita sebaik mungkin :) amalkan pemakanan yang sihat. hehe. hari ni wan nak kongsikan kat korang pengalaman wan menggunakan photoscape.

Photoscape ni merupakan salah satu software yang kita boleh download dan gunakan untuk edit gambar kita. tak perlu la kita tercari2 kat mana nak edit gambarkan. kat photoscape ni pun ada menawarkan pelbagai jenis cara untuk kita edit gambar. 

berikut merupakan salah satu gambar yang telah wan editkan dan menjadi gambar yang sangat retis. hahaha! *suka hati jew..lalala..

before dan after edit guna photoscape
"buah duku buah tembikai.. handsomenya anak ikan emas ni"..haha.. korang kenal tak orang dalam gambar ni? dia ni seorang artis tempatan. lolz! just kidding. ni gambar wan yang wan telah edit. sebelum edit wajah tak berapa berseri. rambut pun tk style langsung. tapi selepas edit. maigadd. muka berseri, rambut pacak, dan bertmbh handsome. haha. 

apakah rahsia d sebalik semua ini? senang jew. guna photoscape untuk edit gambar anda. hahaha. wan gurau2 jew k. jangan marah. semua 2 wan edit jew kat photoscape. kedua2 gambar wan edit. banyak variasi yang boleh kita gunakan menggunakan photoscape ni. kalau korang tak percaya. korang try sendiri :)

selamat mencuba ! *kalau nk download. pegi jew google.com*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers