thanks for the broken heart

2:32 AM


Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua. huhu. semenjak beberapa hari ni wan agak sedih sikit. sedih ni macam tak habis2 plak kan. benci doe kalau asyik sedih memanjang. hati wan yang memilih untuk sedih. wan seperti terluka kembali. ni la yang tak best bila kita terlalu sayang kat orang yang belum tentu menjadi pasangan kita. tapi nak buat macam mana kan. hati ini da jatuh cinta dan sayang kat orang 2.

kemarin merupakan hari kejadian yang membuat diri wan down again. huhu. macam ni ceritanya, wan buat "in relationship" kat facebook just untuk mendapatkan perhatian dia *crush*. tapi tak caye plak benda 2 buat dia sedih + nanges. wan pun rasa bersalah sangat2. tak tau nak buat apa. wan bagi tau kat dia kebenaran. orang yang "in relationship" dengan wan bukan orang sebenar. itu cuma account fake. wan yang buat account 2. wan curi gambar orang thailand. dan jadikan sebagai gambar profile. 

tapi semua da terlambat. dia da nanges. huhu. tetiba sebelum berbuka pada hari kejadian. wan mendapat call dari dia. wan jawab dengan hati yang takut dan rasa bersalah. huhu. wan pun jawab dan dengar dia nanges. ok. bertambah rasa bersalah. >.< wan mintak maaf tak henti2 kat dia. tapi dia seolah2 tak nak maafkan wan. sedih sangat. tapi dia ada kata "dia bukan tak maafkan wan"..dalam hati wan "Ya Allah terima kasih kerana membuka pintu hatinya untuk memaafkan diri ini".. pastu, habis la sesi on the phone.

wan berbuka dengan hati yang happy lagi ceria. tak dapat d bayangkan bila dia kata dia memang sygkan dan cintakan wan. wan happy sangat2. selepas berbuka wan membusy body kan diri wan dengan online FB + TWITTER. wan pun mcg dia. mcg. dan mcg. tapi no respon. hati wan rasa tak tenang kembali. dan tertanya2 kenapa dia tak respon. mungkin dia masih marah or merajuk kowt. wan cuba think +ve. :') dalam kepala otak wan "dia pegi mne??..tak online fb or twitter pun"..wan menghilangkan rasa rindu wan ni dengan membom/spam wall kawan2. wan like2. tetiba nampak nama dia *crush* like status kawan wan. wan tengok masa post 2 baru jew lepas 24minit. 

ok fine!!!!!!!! dia tak nak tegur wan da. sedihnya hati ini. wan mcg dia sekali. "org da tk syg ngan kite". lepas 2 wan off phone, keluarkan sim card, wan patahkan sim card 2. huhu. sedih tahap gaban. macam ni dia kata syg? cinta? sampai hati dia kan. thanks jew la k. terima kasih buat wan macam ni. wan betul2 nak memperbaiki hubungan kita. nak jaga hati dia baik2 kali ni. tapi semua harapan hancur berkecai pecah dan sebagainya. huhuhu. semoga dia bahagia buat macam ni!! 

You Might Also Like

3 comments

  1. kecian sim card,,,ptah dua dy,,, :'(

    ReplyDelete
  2. hahaha.. :') sabar jew la..nnti beli baru..yg kesian hati patah seribu..huhu

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...