Tuesday, August 28, 2012

Tanda Awal Penyakit Malas

Picture Tanpa Edit

hye semua? nampaknya blog wan hampir jew penuh dengan sarang labah2. maklum la wan tak berapa ade mood nak menaip entry ni. kan best kalau kita tak perlu menaip. kita cakap jew perkataan 2 tertaip dengan sendirinya. haha. *malas*

picture kat atas ni merupakan picture wan. baru jew semalam wan snap. ;) actually, wan tak edit langsung pun  picture 2. sebab wan malas nak edit. haha. kalau penyakit wan malas memang susah, tapi kalau penyakit wan rajin senang la hidup korang. muehehe

malas ni bukan penyakit sebenarnya cuma malas ni hanya respon dari otak ke seluruh tubuh badan. sekirannya kita cakap dan fikir malas. secara automatik badan kita pun malas la nak bergerak. semua 2 boleh kita hilangkan kalau kita betul2 dapat kawal penyakit malas ni.

sebaiknya kita jangan cakap or fikir pasal malas. kita cakap dan fikir pasal rajin plak :) kalau kita rajin tak rugi. tapi banyak memberi keuntungan pada diri kita ni. kalau tak caye cuba la. hehe. pape pun hari ni wan kena serang penyakit malas. semua benda wan malas nak buat. fuh! =.="

ok la guys. 2 jew entry wan kali ni. bye semua! muah! ;)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers