Dear Crush

8:05 AM


hye semua? malam ni tak de pape yang wan nak story sebenarnya. tapi ada sikit cerita. sikit jew. tak banyak. hehe. harap korang enjoy k. enjoy la sangat. hehe. 

ok..ok..back to the topic.! wan ada sorang crush. tapi wan rasa dia bukan crush wan. =.=" susah wan nak jelaskan. wan ada suka kat sorang ni. tapi dia macam tak suka kat wan. so sad. apa yang wan harus buat? dalam kepala otak wan ni ada dua tindakan yang wan boleh ambil. First, lupakan crush wan 2 and second, terus jadikan dia sebagai crush. sangat membingungkan. hahaha!

wan rasa ini cuma permainan perasaan/hati wan jew kowt. huhu. mesti korang pun ada crush kan? ngaku jew la. tak baek tipu d bulan puasa. ngee :P crush ni seorang yang kita suka tapi kita tak bgitau kat dia yang kita suka kat dia. dalam diam ada cinta la katakan. ish3. dia anggap wan sebagai kawan jew kowt. wan ni plak yang mintak lebih. malu siot. 

btw, sape single gtau kat wan. wan pun tengah single *despret sangat. hahaha. sekian terima kasih. wan gurau2 jew. no idea ok! huhu..

You Might Also Like

1 comments

  1. wan stakat betepuk sebelah tangan takdenya nak ada bunyi tau tak, kalau dah rasa crush tu sesuai dengan wan better cakap jer terus terang, dia nak terima ke tak tu belakang cerita apa yang penting wan dah luahkan ape yang wan rasa, taklah nnti kecewa di hujung perjalanan hahaha, sorry terpanjang pulak membebel dekat sini

    jemput baca MAGGI mampu membunuh

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...