Bercouple Cara Wan Retis

3:04 PM

Rasanya belum terlambat untuk wan ucapkan 

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN"

kepada semua pembaca setia blog wan. huhu. sila muntah sekarang sekiranya anda terasa geli membaca tajuk entry wan kali ni. =.=" lolz! wan nak keluarkan semua pendapat wan. sekarang ramai manusia yang boleh cakap tapi tak bleh buktikan. betul tak? wan pun kadang2 tak lari dari menjadi macam 2. janji tak d tepati. huhu. 

perkara paling penting dalam asas bercouple cara wan ialah jangan sesekali memandang paras rupa. sebab paras rupa tak menjamin kebahagiaan kepada hubungan kita pun. ada orang kata paras rupa tak penting yang penting hati. actually, wan yang cakap macam 2. ;) kalau muka 2 handsome/cantik tapi hati playgirl/playboy baik mampus jew la! *wan memang ganas* lolz

perkara kedua jangan sesekali memandang kepada kebendaan/harta! sekiranya korang memandang ke arah 2 bermaksud korang ni boleh d gelar "mata duitan" atau "gila harta". sape la nak dapat gelaran macam 2. ish3. memalukan ea. kita jangan la macam 2 k. kita bercinta biarlah tak memandang semua 2. baru la d gelar cinta sejati. 

perkara ketiga jangan sesekali mempermainkan perasaan pasangan korang. kalau korang rasa dia 2 la orang yang layak menjadi couple korang. terus terang je. gtau dia. huhu. takut nanti d ambil orang. tapi jangan la korang kata korang syg dia tapi sebenarnya korang da ada lain. "scandel keliling pinggang" la katakan. tak mahu macam 2. bila korang da luahkan perasaan korang 2 buktikan la yang korang btul2 maksudkan. bukan sekadar luahan tapi tak de bukti. 

Perkara keempat jangan membiarkan couple korang kesunyiaan! macam wan la ni. wan memang sunyi. actually, wan tak de couple pun. huhu. fuck couple! benci sangat2.. eh? tetiba.. huhu.. klau korang da couple apa salahnya korang bertanyakan khabar setiap hari. wish good morning/good night kt couple korang 2. selain 2, korang boleh selalu ada menemani couple korang 2. klau orang 2 btul2 sayang dan cintakan kita sebusy mana pun dia tetap ada masa untuk kita :') aww..so sweet..

sebenarnya banyak lagi. tapi ini je yang termampu. wan da tak ley tahan duk 24jam depan lappy. mendatangkan kesedihan jew. huhu. pape pun terima kasih kerana meluangkan masa membaca entry wan yang sedikit sebanyak membantu anda ;) 

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.