Tuesday, August 14, 2012

Lelaki Di Dapur. Apa pendapat wanita ?

Assalamualaikum dan salam blogger kepada semua? hari ni wan nak berkongi pendapat, berkongsi pengalamn, dan berkongsi cerita kepada korang semua. hehe. sebenarnya tak la gempak sangatkan cerita ni. korang layan jew la. lolz. 

Perempuan dan dapur memang tak boleh d pisahkan. tapi bagaimana dengan lelaki dan dapur? mesti dalam kepala otak korang ni *lelaki tak pandai memasak* betul kan? persoalan korang 2 salah sama sekali ! kerana, bukan semua lelaki tak pandai masak dan bukan semua perempuan pandai masak *take a note !

Kalau kita tengok lelaki kat malaysia sekarang ni pun da semakin ramai menjadi chef. Di antara tokoh2 chef malaysia yang terkenal di dunia adalah "CHEF WAN". *nama tuan blogger pun wan jugak* hahaha! tuan blogger pun minat memasak ok! back to the topic! lelaki memang tak pandai masak. tapi kalau lelaki da buat2 pandai nak tunjuk teror memang gempak jadinya. hahaha!

korang boleh layan picture kat bawah ni.. *gempak tak?* lolz

Lelaki Bujang Memasak
HAHAHAHA! gempak ! gempak ! jangan sesekali memandang rendah kelebihan lelaki di dapur. lelaki bujang ni sedang memasak nasi goreng sabun cuci. kalau makan ni konfom nak lagi. nasi goreng macam ni sangat sesuai di makan oleh orang yang selalu berbuat jahat. insya'Allah lepas makan nasi goreng ni akan hilang kejahatannya *masuk dalam kubur sudah* hahahaha. 

Ini cuma gurauan. tapi yang sebenarnya zaman sekarang ni lelaki pun hebat memasak. ;) untung seorang isteri yang mendapat suami yang pandai memasak. klau suami korang tak pandai memasak. ajar suami korang 2. :) ok.. sekian dan terima kasih.



1 comment :

iMah said...

kat rumah ni, selalu nye adik lelaki yg masak... akak-akak makan jek.. hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers