Monday, August 27, 2012

Blog Sesuka Hati

hye semua? hari ni wan tak banyak nak update. sebab agak busy nak uruskan hal pelajaran. hehe. insya'allah tak lama lagi wan da start study. yahoo! eh? tak lulus lagi kot.doakan wan tau. kalau semuanya berjalan dengan lancar tanpa halangan 10 september wan da gerak pegi "SELANGOR" ngee. hope dapat jumpa korang kat sana.

actually, gambar kat bawa ni tak de kaitan dengan apa yang wan nak taip sebenarnya. saje2 letak jew. huahuahua. link 2 merupakan blog kedua wan. kalau korang ada masa terjah la blog merepek 2 ea. haha.

blog kedua wan
macam tetiba plak rase ada semangat nak update blog ni lagi.. hurmm.. tengok keadaan dulu la.. :P selamat berblogging semua!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers