semangat nak raya

10:58 PM


Assalamualaikum dan salam satu malaysia semua.? hari ni da ramai bersiap sedia nak raya. shopping sakan nampaknya. ada yang shopping tak ingat dunia. ish3. orang kata kalau shopping 2 kena ingat dunia. lolz. bukannya apa, kita shopping  banyak2 + mahal2 tapi kita guna kejap jew. jangan membazir d bulan yang mulia ni. membazir 2 amalan syaitan. :)

eh! cite pasal shopping plak kan. wan nak cite pasal semangat nak raya sebenarnya. hahaha. semua semangat nak raya kan? wan pun semangat nak raya gak. tapi sebenarnya dalam semangat nak raya 2 ada kesedihan. sedih nak tinggalkan bulan ramadhan yang mulia ini. lepas jew bulan puasa ni. syaitan dan sekutunya akan d lepaskan. maigaddd..huhuu. mereka akan cuba menambah dosa kita ni. huhu. 

pernah tak korang terfikir yang tahun ni merupakan tahun last korang dapat berpuasa? pernah korang terfikir tahun ni tahun last korang dapat berpuasa dengan mak/ayah ? pernah? wan pernah. sedih rasanya. huhu. tapi kita jangan berhenti memanjatkan kesyukuran dan doa kepada Allah. semoga kita d pertemukan lagi dengan ramadhan tahun hadapan. insya'Allah. itu semua telah d tetapkan olehNya :') 

pape pun. raya tahun ni mak tak buat kuih. so dapatlah aku melebarkan sayap2 untuk online 24jam depan lappy. hahaha. akak wan yang buat kuih. dia yang urus. wan duk goyang kaki jew. lalalalala ~ raya tahun ni mak buatkan baju raya. same colour dengan mak/ayah/abg :) thanks mama ! muahx! hehe sekian dan terima kasih kerana sudii berkunjung ke blog wan dan baca entry yang kurang menarik ni.. huhuhu. :)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.