Tuesday, August 21, 2012

wan retis tak de mood nak beraya


Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua? hari ni seperti yang korang semua tahu. wan retis tak de mood. rancangan untuk hari ni pegi beraya kat rumah cousen2 yang berdekatan. tapi semua terbatal. wan tak jadi nak pegi beraya. tak de mood! sedih! huhu. 

esok nak pegi beraya kat rumah akak yang kat bandar. tengok la dulu sama ada wan ada mood atau tk de. huhu. wan sama sekali tak de mood nak beraya. raya tahun ni paling dan paling tak best! wan harap ada hikmah atas semua ni. huhu. apa pun yang wan lakukan wan mesti tak de mood.

sebenarnya semua ni bersebab. wan da kehilangan ketenangan jiwa. wan tak tahu macam mana boleh hilang ketenangan jiwa. mungkin d sebabkan oleh cinta yang tak betul ni. huhu. sengal! what ever! enta pape la wan ni kan..kan wan da gtau awal2. wan ni kuat merepek..haha..huhu :'/

1 comment :

www.QueAchmad.com said...

Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, bantu Abe. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini dalam Bloglist sini supaya dapat Abe sama2 berjuang & MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers