Wednesday, August 29, 2012

Gila Bergambar Menggunakan Camera Nikon

Gambar Nikon *cara pegang yang salah* lol
Hye semua? bertemu lagi kita d hari yang sama tetapi d lain entry. hahaa. hari ni wan tetiba jadi rajin untuk menaip entry. penyakit malas wan kejap jew datang. pastu, da hilang. yeahh! yeah! *kanak2 ribena* haha. hurmm. korang nak tahu tak? wan sebenarnya gila bergambar semenjak wan memiliki camera nikon D3100 *bangga jap ada camera DSLR* :3 muehehe. 

sebelum ni wan hanya mampu tersenyum jew melihat kawan2 yang ada camera nikon ni snap picture merata tempat. habis semua tempat meraka nak snap. kat toilet pun ada gak. =.=" macam2 la kan. semua 2 sebenarnya mereka gila bergambar. sekarang wan pun gila bergambar gak *bergambar kat toilet tak!* 

Rugi agaknya kalau kita beli camera mahal2 tapi kita tak gunakan sebaik mungkin. wan memang ada berhasrat nak jadi juru gambar suatu hari nanti. insya'allah. tapi wan bukan nak jadikan juru gambar ni sebagai kerjaya utama. wan cuma nak jadikan sebagai hobi wan :)

Kepada korang yang ada camera2 yang macam ni jom sesama kita snap picture2 yang menarik. tak semestinya kita snap picture muka kita jew 24jam kan. kita bleh gak snap2 picture pemandangan atau sesuatu yang unik dan menarik untuk d kongsi bersama rakan blogger dan rakan2 kat luar sana :)

ok 2 jew. stop! wan tak de idea da..ngee..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers