Saturday, August 25, 2012

cemburu tengok blogger famous

Saje2 letak picture ni

seriously aku memang jealous tengok blogger2 famous..setiap kali mereka update blog ramai jew nak komen. kita ni tak de sape pun nak komen. ada yang komen pun satu dua orang jew. sedih sesangat.. 

harap suatu hari nanti boleh jadi macam diorang 2. jadi blogger famous.. cececeh! lolz!
siapa tak nak jadi blogger famous!!!! best 2!

wan semangat nak blogwalking plak malam ni.. tinggalkan link korang kat ruangan komen. nanti wan terjah dan tinggalkn jejak sekali. hehe..

15 comments :

Si Cadburry said...

Kan ? Aku pon jeless tegok Blogger famous nie . Sama la kita . Tak ramai pon commenter :(

Wan Retis said...

hahaha! trsngt2 jeles...sep! kita seTEAM..huhu.. :')

Nick Nashram said...

besala tu bagi blogger baru cam kita ne..nak jadi blogger femes tu ntah bape tahun lagi..janji trafik blog maintain..huhu..btw, follow blog ne :)

Mista A. said...

saye pun suke blogwalking ....
dan sudah follow. purplen sgt blog awak, meriahhhh!

http://justbemaself.blogspot.com/

www.QueAchmad.com said...

Tips Utama, SABAR. Bila sabar, ganjarannya akan ada, insyaALLAH. Abe pun baru jugak dlm dunia BerBlog ni... so, jom sama2 memeriahkan dunia Maya ni dengan cara kita, backup each other. tips dari mentor Abe, Bro Ben Ashaari: MENULISLAH PADA BLOG KAMU DENGAN SEADANYA KAMU...

www.QueAchmad.com said...

lupa lak, Abe singgah dari www.queachmad.com & www.quereka.blogspot.com

hazanis said...

fuhh mek cah pun dah lma x blogwlking ni...

Wan Retis said...

huhu... :') btul gak..yups insya'allah suatu hari nnti kita pun bleh gak jadi famous mcm diorang 2..hehe.. btw, thanks follow wan balik :D

Wan Retis said...

yekw? sama la kite..hehe..btw, thanks da follow blog wan.. :D nk terjah blog awak plak...

Wan Retis said...

owwhh.. :') yups btul la 2...abg ben pun mentor wan gak..dia yg bnyk beri wan semangt nk blogging :D thanks!

Wan Retis said...

huhu..jom rajing2kn diri blogwalking..hahaha ;D

khusainikusi said...

huhuhu...apa yg wan fikir tue sama lah cm khusainikusi fikir...mgkin suatu hari nnti inya-allah akan nmpak hasilnye rezki kan rahsia tuhan...so sama2 lah kita thinking positif...:)

Wan Retis said...

amin..aminn... :') kt dunia ni tiada yang mustahil klau kita sentiasa berusaha dan tk cepat berputus asa.. :)

Khairul Nizam said...

ok ape..follower mung dah 1K tu hehe

Wan Retis said...

huhu..1k jew..blogger2 famous da beriban2..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers