Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER!! =)

Assalamualaikum Semua?? to muslim blogger  ~ n salam sejatera buat yg bukan muslim ~ =)


Ok .. Abg Ben Ashaar nak sambung meredah blog.. cuma kali ni nak kasi can pada yang benar benar baru.. Khas buat 500 follower ke bawah saja ..best 2!! =)

wan boleh join ~ yeah2x!! hehe


Sebelum Join Segmen BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER. jom la kita berikan bantuan kepada Abg Ben Ashaari kita ni.  Klik SINI.

ok ~ wan da Join ~ da Vote Abg Ben Ashaari. kalau korang nak join sekali, klik la header ben ashaari blog kat atas ni ~
pic kat bawa ni ~ bukti wan da Vote Abg Ben Ashaari Kat Digi Award ~ =)

ni bukti wan da vote ~ =)

!THANKS!

7 comments :

Nur Syazana Mohammed Sani said...

moh ler kite memeriah kan lagi ^^

n zana nak cadang kan entry nie ,. try tengok ,.

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/05/captcha-word.html

anamizu said...

wahhh ramainye join segmen ben10 ni..hihi


*info psl al-quran palsu..
jom singgah blog cik ana jom wan :)

Rizwan Ewan said...

@zana :: ok ~ bestnye entry!! likelike~~

@anamizu:: ok ~ tpi wan suka entry klip love 2!!

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang terjah blog ni dari segmen Abg Ben redah blog baru....

,happy blogging... (^^,)

Rizwan Ewan said...

waa..~ trima ksh sudi terjah blog wan yg k.o ni..huhu =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan....

bestnya singgah sini :)

hepi blogging =)

Rizwan Ewan said...

Thanks abg khairul.. hehe ;)
....
hapy blogging jga untuk abg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers