Tuesday, May 31, 2011

Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan !!

Assalamualaikum ~ Hari ni wan nak buat contest. terbuka kepada semua follower , bakal menjadi follower wan and yang belum jadi follower wan =) hehe. contest kali ni senang je. hadiah pun lumayan. sape nak bagi korang ***** percuma?? ada?? hehe. tak da kan.

~ Banner Contest ~

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Buat satu entry yang bertajuk [Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan]
  2. Copy and paste banner kat atas ni. ke sidebar and entry korang 2.
  3. Nyatakan Sebab Anda Join Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan. tak perlu ayat yang panjang-panjang macam karangan format SPM n STPM. hehe. 10, 20 . . 30 patah perkataan pun da cukup.
  4. Sertakan Gambar korang bersama friend, cousen or family dan pastikan kat gambar 2 ada perkataan "AKU DAN DIA" [dua org je ada kat gambar 2] boleh edit.
  5. Tag 3 org. dan pastikan orang 2 tahu. nama dia kena tag.
  6. bila da siap. Ambil link Entry korang 2. letak kat bahagian komen entry ni 
  7. LIKE pages Rizwan Ewan [dot] blogspot dan FOLLOW Blog Wan untuk mempermudahkan korang mengetahui latest news from wan =)
! HADIAH !
1.Tempat Pertama = TOP UP RM 40 (celcom, digi or maxis)
2.Tempat Kedua = TOP UP RM 20 (celcom, digi or maxis)
3.Tempat Ketiga = TOP UP RM 10 (celcom, digi or maxis)
.....
~RANDOM~
.....

Blog Yang Mempunyai Entry Menarik minat pembaca dan Gambar yang korang sertakan Menarik akan menjadi pemenang.

TUTUP

86 comments :

tehaa said...

tehaa join tau !,
http://tehaalarh.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

CucuTokMat said...

Join contest nie !!! ^__^

http://belogcucutokmat.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Nad Fieya D'rabell said...

dah join.. eh! sowie,lupe pulak nak tag kawan, tp xpe jgn risau, teman promot contest ni kat fb ok. n banner tu xreti nak buat ow.. huhu. jgn marehhh. :p

klik ni
|
|
|
|
V


http://drabell.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

sangat setia said...

done :)

http://fayiz6812.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

Thanks smua sudi join ;) wan otw g blog korang ~ ;)

Pwincess sarah said...

nk join gak...but tunggu dew mse terluang ea... :)

Rizwan Ewan said...

ok ~ tk pe..tarikh tutup lama lagi..hehe

DeAzAn9289 said...

nak joen !!!!!!!!!!!! huhuhu tp xbpe paham la ? huhuhuhu ;))

Rizwan Ewan said...

apenye yg tk faham?? tngok kat org yg da join :)

Ruqaiyah Amanina said...

da join. if ad kkrgn bgtau ye

http://mizznina91.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

cik suhailah said...

da join :)


v
v
v

http://suhailahdatohasnor.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

cikBearBear ^^ said...

if tak bleh nak like page kamo cmne?? huhu my FB dah full to like PAGE laaa.... T.T

bleh ke join but i dah follow dah blog ni .. :)

Rizwan Ewan said...

Thanks sudi join! :)

@cik bearbear :: bleh je :) aslkan nnti wan bgtau pemenangnya.. cikbearbear tahu :)

cikBearBear ^^ said...

ok thanks ehh..nnt bg link..
thanks again... :D

Rizwan Ewan said...

ok ! :) sama2x~

kusyi said...

da join!!!!! jom terjah my blog.. hik3..

http://khusyee.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

Thanks kusyi sudi join ;)

cikBearBear ^^ said...

DONE ! hehe
Hope dapat menang.. :D

http://cikbearbear.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

syazmeera yahya said...

http://hafiziown.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

follow this contest; check mine. :D

Rizwan Ewan said...

Thanks Join <3

Doktor Cinta said...

tu dia..pendamba join..cam xd lelaki j join

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Cikgu Suraya said...

sy join.. :)

http://surayaartis.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

ZATY Z ♥ said...

join jugak ! hihi .
http://superzatyman.blogspot.com

ZATY Z ♥ said...

check mine http://superzatyman.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

Thanks semua <3 !! otw g blog korang ;D

PINKaholicx said...

fyza join jgk,,
http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

thanks ZA ;) otw g cek kt blog awk :)

Amanina Azizan said...

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Joined !

Rizwan Ewan said...

thanks amanina sudi join ~ g blog awk ;)

Nurul Afiqah said...

http://eiqahzainuddin.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia.html

ikah join

Cik Rose Cute said...
This comment has been removed by the author.
Cik Purple said...

wa nak menang! :D

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

thanks sudi join =)

otw g blog akak n adk.. nk pastikan syarat2x penyertaan 2 d patuhi..hehe

cute rasberry said...

joined!!

http://areda91.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Shin 欣倪♥ said...

saya join , sempat ke ? :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia.html

umiliza989 said...

ASSALAM...
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Cik Rose Cute said...

Ni link baru akak

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

ok ~ terima kasih sudi join contest wan ni =) pastikan syrt2x 2.. d ikut ya..hehe

NurSarahAmira said...

Join

http://sarah-budakpink.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

isma said...

join jugak..

http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html?zx=91c0e019fb9cfc72

tQ

zaim mahfuz said...

http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

>>USTAZDONUT<<>>DONUT SEDAP DIMAKAN TAU<< (._0)

eva_evo said...

hayyii..

eva dtg join..^_^


http://evalovevo.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Siti Azlina said...

Join the contest :)
Link---->>>>
http://sitiazlina.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

eyka ibrahim said...
This comment has been removed by the author.
eyka ibrahim said...

eka follow contes nie..hrp2 msey smpat..:) nie link eka===>>> http://eykaibrahim.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

shEkyn THEDIVAAFTERSCHOOL said...

daa . ikut . hehe .

http://hubbyhunnyshekarl.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

=.= Cik Nami =.= said...

Assalam ,, nami join :D
http://naminamicassiopella.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

effa said...

hye..nie blog ifa
iffahfitri.blogspot.com
hrp2 terplih la..

♥ SyaHmi ♥ said...

SaLam , Hye Rizwan Ewan ..
SyaHmi jOin this cOntest :)

http://syahmisygsyazwany.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Cik Meifaa' said...

Contest ini diiklankan disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

ok ! :D thanks sudi join contest wan ni ~ =) wan otw g blog u all. nk pastikan syarat2x 2 d patuhi.hehe

NOOR FATIN said...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

:)

Rizwan Ewan said...

thanks akak sudi join ;)

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

join

azzeley atiqah happy family said...

ciap daa uat contest...nnt klik sini ok..thanks :)

http://lolipop-gulakapas.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia.html

Mama Zharfan said...

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

follower id : mama zharfan
email : suzie284@yahoo.com

sangat setia said...

http://fyapelangi.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

( fayiz 6812 )


eheh. 2 llink sbnr contest. tkot ewan xjump. sbb ad prubhn alamt blog cket :)

Allec said...

http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

id : anas.bella
fb : la bella

joined!

nur fadzillah manaf said...

i join :) and i daa follow you . hit balik okay :) thanks

http://jiwamudajiwakacau.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

nurr f@!sha f@t!h@h said...

AS SALAM...faishafatihah da join...

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

id:faishafatihah
email :shaky_8611@yahoo.com

Budak Banana :o said...

da join :) sorry lambat :D
http://nurulnadirah-good-girl-storymorry.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

weeda shakri said...

http://wutevalalicious.blogspot.com/2011/06/tuesday-may-31-2011-contest-aku-dan-dia.html

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Ikka Si Gulagula :) said...
This comment has been removed by the author.
Ikka Si Gulagula :) said...

nak join ! http://ikkacokelat2.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

♥♥ NurAthirah ♥♥ said...

da join :))

http://diarynurathirah.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Armia Syuhada said...

menarik nye ~ hee joinned :3


http://sweetcuppucino.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

cyang ainnurk said...

saya join :))
http://ainnur-ainnurk.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

Thanks da join.. tngok kat bloglist wan..kalau blog korang da tersenarai.. kalau blum.. PM wan kt FACEBOOK ok!

MissCt a.k.a MuqDeq said...

da j0in.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia.html

aku dan satu said...

join..........
http://itusatu.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

miranabila said...

http://kengantercipta.blogspot.com/2011/07/jom-join-contest-aku-dan-dia-by-rizwan.html

saya ingin mencuba contest ni... :)
saya pon dah join contest ni

~~@lyci@~~ said...

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

tq ;)

Nieya said...

sudaa join .. harap2 dapat menang . hee ~

http://partofherlife.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

salam kenal..'join jugak

ID; Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
Fb Id: adlin mohamad

http://giler-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

::NureeN:: said...

join

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

tq

eB ezrin said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html
tq

Alya said...

JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

ita said...

http://ita-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

ita @ atiron_2000 join

Nida said...

As-salam..

Kak Nida mengambil bahagian.. moga ada rezeki..ameeennnn

http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

id follower: Nida
id FB: Nida Muhammadon

tq:)

NurSarahAmira said...

Salam... url yg sarah-budakpink tu x gna dah.. gna url yg len.. nieyh url dye http://sarah-amira.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

tengs

Nieya said...

join , join , join ..
http://partofherlife.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

SeSUciEmBunPaGi said...

Miss Shippy join ..^_^

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

fara haniey said...

fara jOined!!

id follower: fara haniey

http://loveisaku.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Mrs zz said...

Mrs zz join...

link : http://zz-life.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Aiena Sue Cokelat said...

aiena dah join..
hope ewan time lagi aiena join :)

http://aienaasue.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rezwan-ewan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers