Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan !!

8:15 AM

Assalamualaikum ~ Hari ni wan nak buat contest. terbuka kepada semua follower , bakal menjadi follower wan and yang belum jadi follower wan =) hehe. contest kali ni senang je. hadiah pun lumayan. sape nak bagi korang ***** percuma?? ada?? hehe. tak da kan.

~ Banner Contest ~

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Buat satu entry yang bertajuk [Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan]
  2. Copy and paste banner kat atas ni. ke sidebar and entry korang 2.
  3. Nyatakan Sebab Anda Join Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan. tak perlu ayat yang panjang-panjang macam karangan format SPM n STPM. hehe. 10, 20 . . 30 patah perkataan pun da cukup.
  4. Sertakan Gambar korang bersama friend, cousen or family dan pastikan kat gambar 2 ada perkataan "AKU DAN DIA" [dua org je ada kat gambar 2] boleh edit.
  5. Tag 3 org. dan pastikan orang 2 tahu. nama dia kena tag.
  6. bila da siap. Ambil link Entry korang 2. letak kat bahagian komen entry ni 
  7. LIKE pages Rizwan Ewan [dot] blogspot dan FOLLOW Blog Wan untuk mempermudahkan korang mengetahui latest news from wan =)
! HADIAH !
1.Tempat Pertama = TOP UP RM 40 (celcom, digi or maxis)
2.Tempat Kedua = TOP UP RM 20 (celcom, digi or maxis)
3.Tempat Ketiga = TOP UP RM 10 (celcom, digi or maxis)
.....
~RANDOM~
.....

Blog Yang Mempunyai Entry Menarik minat pembaca dan Gambar yang korang sertakan Menarik akan menjadi pemenang.

TUTUP

You Might Also Like

86 comments

  1. tehaa join tau !,
    http://tehaalarh.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  2. Join contest nie !!! ^__^

    http://belogcucutokmat.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  3. dah join.. eh! sowie,lupe pulak nak tag kawan, tp xpe jgn risau, teman promot contest ni kat fb ok. n banner tu xreti nak buat ow.. huhu. jgn marehhh. :p

    klik ni
    |
    |
    |
    |
    V


    http://drabell.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  4. done :)

    http://fayiz6812.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  5. Thanks smua sudi join ;) wan otw g blog korang ~ ;)

    ReplyDelete
  6. nk join gak...but tunggu dew mse terluang ea... :)

    ReplyDelete
  7. ok ~ tk pe..tarikh tutup lama lagi..hehe

    ReplyDelete
  8. nak joen !!!!!!!!!!!! huhuhu tp xbpe paham la ? huhuhuhu ;))

    ReplyDelete
  9. apenye yg tk faham?? tngok kat org yg da join :)

    ReplyDelete
  10. da join. if ad kkrgn bgtau ye

    http://mizznina91.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  11. da join :)


    v
    v
    v

    http://suhailahdatohasnor.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  12. if tak bleh nak like page kamo cmne?? huhu my FB dah full to like PAGE laaa.... T.T

    bleh ke join but i dah follow dah blog ni .. :)

    ReplyDelete
  13. Thanks sudi join! :)

    @cik bearbear :: bleh je :) aslkan nnti wan bgtau pemenangnya.. cikbearbear tahu :)

    ReplyDelete
  14. ok thanks ehh..nnt bg link..
    thanks again... :D

    ReplyDelete
  15. da join!!!!! jom terjah my blog.. hik3..

    http://khusyee.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  16. DONE ! hehe
    Hope dapat menang.. :D

    http://cikbearbear.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  17. http://hafiziown.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    follow this contest; check mine. :D

    ReplyDelete
  18. tu dia..pendamba join..cam xd lelaki j join

    http://pendambamawar.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  19. sy join.. :)

    http://surayaartis.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  20. join jugak ! hihi .
    http://superzatyman.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. check mine http://superzatyman.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  22. Thanks semua <3 !! otw g blog korang ;D

    ReplyDelete
  23. fyza join jgk,,
    http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  24. thanks ZA ;) otw g cek kt blog awk :)

    ReplyDelete
  25. http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    Joined !

    ReplyDelete
  26. thanks amanina sudi join ~ g blog awk ;)

    ReplyDelete
  27. http://eiqahzainuddin.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia.html

    ikah join

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. wa nak menang! :D

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  30. thanks sudi join =)

    otw g blog akak n adk.. nk pastikan syarat2x penyertaan 2 d patuhi..hehe

    ReplyDelete
  31. joined!!

    http://areda91.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  32. saya join , sempat ke ? :)

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  33. ASSALAM...
    saya join

    id follower:umiliza989
    link:
    http://norliza989.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  34. Ni link baru akak

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  35. ok ~ terima kasih sudi join contest wan ni =) pastikan syrt2x 2.. d ikut ya..hehe

    ReplyDelete
  36. Join

    http://sarah-budakpink.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  37. join jugak..

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html?zx=91c0e019fb9cfc72

    tQ

    ReplyDelete
  38. http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    >>USTAZDONUT<<>>DONUT SEDAP DIMAKAN TAU<< (._0)

    ReplyDelete
  39. hayyii..

    eva dtg join..^_^


    http://evalovevo.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  40. Join the contest :)
    Link---->>>>
    http://sitiazlina.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. eka follow contes nie..hrp2 msey smpat..:) nie link eka===>>> http://eykaibrahim.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  43. daa . ikut . hehe .

    http://hubbyhunnyshekarl.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  44. Assalam ,, nami join :D
    http://naminamicassiopella.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  45. hye..nie blog ifa
    iffahfitri.blogspot.com
    hrp2 terplih la..

    ReplyDelete
  46. SaLam , Hye Rizwan Ewan ..
    SyaHmi jOin this cOntest :)

    http://syahmisygsyazwany.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  47. Contest ini diiklankan disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  48. ok ! :D thanks sudi join contest wan ni ~ =) wan otw g blog u all. nk pastikan syarat2x 2 d patuhi.hehe

    ReplyDelete
  49. saya join!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    :)

    ReplyDelete
  50. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    join

    ReplyDelete
  51. ciap daa uat contest...nnt klik sini ok..thanks :)

    http://lolipop-gulakapas.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  52. me join

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    follower id : mama zharfan
    email : suzie284@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. http://fyapelangi.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ( fayiz 6812 )


    eheh. 2 llink sbnr contest. tkot ewan xjump. sbb ad prubhn alamt blog cket :)

    ReplyDelete
  54. http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    id : anas.bella
    fb : la bella

    joined!

    ReplyDelete
  55. i join :) and i daa follow you . hit balik okay :) thanks

    http://jiwamudajiwakacau.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  56. AS SALAM...faishafatihah da join...

    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    id:faishafatihah
    email :shaky_8611@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. da join :) sorry lambat :D
    http://nurulnadirah-good-girl-storymorry.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  58. http://wutevalalicious.blogspot.com/2011/06/tuesday-may-31-2011-contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  59. joined!

    http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  60. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  61. nak join ! http://ikkacokelat2.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  62. da join :))

    http://diarynurathirah.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  63. menarik nye ~ hee joinned :3


    http://sweetcuppucino.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  64. saya join :))
    http://ainnur-ainnurk.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  65. Thanks da join.. tngok kat bloglist wan..kalau blog korang da tersenarai.. kalau blum.. PM wan kt FACEBOOK ok!

    ReplyDelete
  66. da j0in.. :)
    http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  67. join..........
    http://itusatu.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  68. http://kengantercipta.blogspot.com/2011/07/jom-join-contest-aku-dan-dia-by-rizwan.html

    saya ingin mencuba contest ni... :)
    saya pon dah join contest ni

    ReplyDelete
  69. alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  70. sudaa join .. harap2 dapat menang . hee ~

    http://partofherlife.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  71. salam kenal..'join jugak

    ID; Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
    Fb Id: adlin mohamad

    http://giler-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  72. join

    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    tq

    ReplyDelete
  73. join yer
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html
    tq

    ReplyDelete
  74. JOIN:

    http://fasyafrina.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  75. http://ita-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ita @ atiron_2000 join

    ReplyDelete
  76. As-salam..

    Kak Nida mengambil bahagian.. moga ada rezeki..ameeennnn

    http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    id follower: Nida
    id FB: Nida Muhammadon

    tq:)

    ReplyDelete
  77. Salam... url yg sarah-budakpink tu x gna dah.. gna url yg len.. nieyh url dye http://sarah-amira.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    tengs

    ReplyDelete
  78. join , join , join ..
    http://partofherlife.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  79. Miss Shippy join ..^_^

    http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  80. fara jOined!!

    id follower: fara haniey

    http://loveisaku.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  81. Mrs zz join...

    link : http://zz-life.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  82. aiena dah join..
    hope ewan time lagi aiena join :)

    http://aienaasue.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-dia-by-rezwan-ewan.html

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...