"JOM PROMOSI BLOG BERSAMA RIZWAN EWAN"

8:38 PM


Hello hello dan selamat pagi smua  =)
Hari ni wan nak buat sesi promosi blog korang kat blog wan. =)
syarat2x nya senang je.
1.Buat satu entry. dan tajuk entri korang 2 msti 
"JOM PROMOSI BLOG" BERSAMA RIZWAN EWAN"

2.korang post banner kat atas ni bersama n link kn ke blog wan ~
3.mesti tag seorang kwan korang. dan pastikan dia tahu nama dia kena tag.. =
4.selepas korang buat entri 2. tinggalkan link kat ruangan komen entri ni. 


Ok 2 je syarat2x nya. senang kan ~ =)

pe lagi ! join la sekarang ~ blog yang bertuah. 
akan d promote kat blog wan ni =)
tak rugi join ~

Tarikh Tutup
Hari ni juga pada 11:00 PM

cepat sertai sekarang.!!
Klik Like ! supaya kawan2x kita yang laen dapat tahu =)

You Might Also Like

9 comments

  1. http://schasya-gloomyrama-rama.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

    daa join :)

    ReplyDelete
  2. wa...sya org pertama yang join ! =)
    ada pluang yg besar utk mnjdi the winner ! :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,saye jOin cni :)
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  4. @Falie :: w'slm....wa ! nice entri la ! pape pun..thanks da join ! good luck !

    ReplyDelete
  5. join...

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  6. fuhh, naseb bek aku sempat join.


    http://fenderofizbetalife.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete
  7. @normala & izbeta :: thanks join ! =)
    mlm nanti kta tngok blog sape yg kena..hehehhee

    ReplyDelete
  8. uwaaa...xsempat joined la cik wan. sedyh nieyh. btw,suda follow kamoo...

    ReplyDelete
  9. huhu ~ tk pe . .laen kali akak join la..hehe.. =)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...