Friday, May 20, 2011

"JOM PROMOSI BLOG BERSAMA RIZWAN EWAN"


Hello hello dan selamat pagi smua  =)
Hari ni wan nak buat sesi promosi blog korang kat blog wan. =)
syarat2x nya senang je.
1.Buat satu entry. dan tajuk entri korang 2 msti 
"JOM PROMOSI BLOG" BERSAMA RIZWAN EWAN"

2.korang post banner kat atas ni bersama n link kn ke blog wan ~
3.mesti tag seorang kwan korang. dan pastikan dia tahu nama dia kena tag.. =
4.selepas korang buat entri 2. tinggalkan link kat ruangan komen entri ni. 


Ok 2 je syarat2x nya. senang kan ~ =)

pe lagi ! join la sekarang ~ blog yang bertuah. 
akan d promote kat blog wan ni =)
tak rugi join ~

Tarikh Tutup
Hari ni juga pada 11:00 PM

cepat sertai sekarang.!!
Klik Like ! supaya kawan2x kita yang laen dapat tahu =)

9 comments :

schasya said...

http://schasya-gloomyrama-rama.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

daa join :)

Rizwan Ewan said...

wa...sya org pertama yang join ! =)
ada pluang yg besar utk mnjdi the winner ! :)

faLiaa said...

Assalamualaikum,saye jOin cni :)
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

@Falie :: w'slm....wa ! nice entri la ! pape pun..thanks da join ! good luck !

normala_ali said...

join...

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

Izbeta Shyah said...

fuhh, naseb bek aku sempat join.


http://fenderofizbetalife.blogspot.com/2011/05/jom-promosi-blog-bersama-rizwan-ewan.html

Rizwan Ewan said...

@normala & izbeta :: thanks join ! =)
mlm nanti kta tngok blog sape yg kena..hehehhee

♥iDaYu aYu♥ said...

uwaaa...xsempat joined la cik wan. sedyh nieyh. btw,suda follow kamoo...

Rizwan Ewan said...

huhu ~ tk pe . .laen kali akak join la..hehe.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers