Enchanteur Paris Adore ®~ ♡

12:56 AM

Assalamualaikum buat smua pmbca setia wan. hehe =)
hari ni wan nk share perfume yang wan baru je beli.
tengok nama perfume pun da tahu perfume prmpuan ! ~ tk kesah la ~  
apa salahnya wan nk try kan. hehe ~ lagi pun perfume ni wangi sangat2x.!
kalau tk caye beli la sendri. n try sendiri.hehe
............
Ni la perfume 2. =) botol dia pun comel.

SUKESUKE ! =)

ek! ttiba plak budak ni nk join bergambar skali ! hehe ~ 

OK La ~ 2 je entri wan yang duk merapu utk hari ni ~
Terima kasih sudi singgah blog wan yang teramat2x tidak cantik ~

ok da habis da.. pe lagi. klik le LIKE =)
byebye.

You Might Also Like

6 comments

  1. yekw? alamk..sma la plak..hehe

    ReplyDelete
  2. :) nak ke putree..wan sponser..hehe

    ReplyDelete
  3. wangi sangat2x ! wangi dia ni best ! tk menyakitkn hidung..hehe..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...