Gunung Kinabalu =)

11:41 AM

~ gunung kinabalu ~

Assalamualaikum w.b.......
Cuti Semester satu ni pada bulan June.. wan berharap sangat2x.. family wan bawak wan g kk (kota kinabalu) dalam perjalanan g kk 2.. bleh la singgah sekejap kat Gunung Kinabalu ~ mengambil pic + menghirup udara yang begitu fresh and makan Strawberry!! yummy2x!! macam kat peti sejuk..hehe.. tak caye.. datang kat sini sendiri.. kalau boleh nak juga mendaki gunung kinabalu.. =) amin.............

Cerita Lain.....
Tadi wan g tngok blog kwan2x wan.. and ada satu entri dia sangat2x menyentuh perasaan wan. entri dia 2 menceritakan bagaimana kalau satu hari nanti orang yang kita sayang (ibu bapa) meninggalkan kita dan dunia ni =( korang mampu ke teruskan hidup korang???? wan rasa buat masa ni..wan tak mampu. teruskan hidup ni tanpa ibu bapa wan. sebab wan dari kecil lagi da di manja..wan rapat ngan mama wan. tapi wan sayang dua2x.. mama n papa love u so much!! =) kalau wan ada problem wan slalu gtau mama n papa wan. wan nk buktikan kat mama n papa ! yang wan akan berjaya dan akan buat mama n papa bangga dengan wan.. wan nak beli rumah besar.. wan tak nak papa kerja.. cuz.. wan akan kerja . . =)

#Wan Bersyukur sangat2x dapat keluarga yang macam ni ~Love mama n papa! Love akak! Love abg!  ok.. 2 je entri wan.. wan ada nasihat sikit.. korang bersyukur la dengan apa yang korang ada hari ni. may be yg korang ada hari ni lebih baik dari org lain..

You Might Also Like

5 comments

  1. saya bersyukur sebab saya boleh bernafas lagi. heh.

    ReplyDelete
  2. hehe. pndai ash buat lawak.....

    ReplyDelete
  3. hehe. pndai ash buat lawak.....

    ReplyDelete
  4. Ibubapa 1st =)

    Folo ur back wan....

    ReplyDelete
  5. betul 2 akak ! huhu ~ =( btw..thanks akak cuz da follow wan =)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...