Friday, May 27, 2011

Cuti Mid-yEar da BermuLa ! =)

Assalamualaikum w.b pembuka bicara untuk forum kita pada kali ini *hehe
..
gurau je ~ 
kita kembali kepada tajuk entri wan kali ini ialah 
"cuti mid-year"
happy sangat-sangat !! tahap dewa !! hehe ~ bukannya ape. da lama tk cutikn. selama ni ~ sabtu n ahad pun pegi sekolah. *konon je la.hehe
..
kenapa ek.! kalau da nak masuk minggu cuti ~ kita nak g sekolah. tapi bila da nk buka sekolah. kita nak cuti plak. *penim lalat..huhu
..
korang macam 2 juga ke? yang mana satu korang? 1,2 or 3..
1.nak sekolah je. tak nak cuti! kalau cuti boring. sekolah lagi best!
2.nak cuti je. cuti lagi best! dapat rehat kan minda. hilang stress kat otak ni. sekolah memenatkan!
3.nak kedua-duanya. sekolah and cuti.

JAWAB LA ~ korang mna satu?? =)

...........................................................

ok ~ selama cuti 2minggu ni. nak buat ape ek? sape ada cadangan? tapi rasa2xnya ~ cuti 2minggu ni wan penuhkan dengan membuat nota2x n homework2x yang cikgu berikan ~ *sedess
..
kalau macam 2. tak de cuti wan.huhu ~ thanks to semua ckgu yang telah memberi wan homework ! sayang cikgu! hehe ~ tak juga wan terbuang masa cuti wan.
..
wan tahu la. uoollss kalau time cuti mesti pegi jalan2x ngan family n kawan2x kat tempat2x yang menarik. kan? maklum la. anak org kaya.hehe *jelez! hehe (~_~)
..
........................................................

ok!  sampai sini je la. wan nak bercuti bersama nota2x n homework yang best 2.!! huhu ~ (~_~)
..
sekian dan terima kasih buat abg2x, akak2x, n adk2x seluruh alam ~ kerana sudi baca entri wan ni ~ jangan lupa jawab soalan yang wan beri kat korang tadi (>.<)
..
korang pun bercuti la bersama-sama keluarga yang tersayang. jangan buat benda2x yang tk elok time cuti ni!!!! ;)

elakkan kontroversi dan tingkatkan prestasi!! 
(btul ke ejaan wan 2? macam salah je.huhu *hantam saja dinding itu..hehe)
...............................................

da bace entry ni ~ LIKE la sekali ~ [terima kasih] ;)
byebye..

11 comments :

tikin said...

sy yg nom 3..tp kalo bleh nk cuti lame2...tamO skOla lame2..penat p skola..huhu

Rizwan Ewan said...

huhu ~ sma ar kita (^_^) hehe..

cucu umie said...

gunkan masa cuty gn sebek2 yer..jgn melakukan bndal lagha.

Rizwan Ewan said...

bndal lagha 2 apa? (~_~) ok ~ wan gunakn utk benda yg berfaedah ~ lagi pun abg wan nk khwin..hehe..

Syasya Acing Mitchy said...

sy yg nmber 1 & 3.

kdg-kdg nak skola jew, kdg-kdg pula nak cuti jew. pelik yew ^^

lagha tue mksudnya buang masa ~

Rizwan Ewan said...

hehe ~ a'ah.. sma ngan wan.. hairan jga kkdang..huhu ~

ooo..baru tau mksd lagha ~ thanks akak syasya!! :)

NuSaNa NoSa 91 said...

slmt bercuti..~~ ingat2 la kt org yg xbercuti ni.. ^_^

cucu umie said...

lagha tu bnda yg tidak pntg untuk dilkukan..

Rizwan Ewan said...

nusana :: huhu ~ ok..jgn sedih coz tk bercuti.. ;) t wan belikn coklat..hehe

@cucu :: ooo.. ok ~ thanks ;) trdpt dua mksd..hehe

Nur Syazana Mohammed Sani said...

cuti nie d perlu kan ,. tapi x perlu panjang panjang kot ,. dapat cuti sehari 2 pun okay ap ,. da 2 , study ,. ilmu tu penting ^^

Rizwan Ewan said...

huhu ~ ya btul kata akak 2! wan sokong 100%!! cuti sehari 2 pun da ckup rehatkn diri kita..kn? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers