Cuti Mid-yEar da BermuLa ! =)

3:44 AM

Assalamualaikum w.b pembuka bicara untuk forum kita pada kali ini *hehe
..
gurau je ~ 
kita kembali kepada tajuk entri wan kali ini ialah 
"cuti mid-year"
happy sangat-sangat !! tahap dewa !! hehe ~ bukannya ape. da lama tk cutikn. selama ni ~ sabtu n ahad pun pegi sekolah. *konon je la.hehe
..
kenapa ek.! kalau da nak masuk minggu cuti ~ kita nak g sekolah. tapi bila da nk buka sekolah. kita nak cuti plak. *penim lalat..huhu
..
korang macam 2 juga ke? yang mana satu korang? 1,2 or 3..
1.nak sekolah je. tak nak cuti! kalau cuti boring. sekolah lagi best!
2.nak cuti je. cuti lagi best! dapat rehat kan minda. hilang stress kat otak ni. sekolah memenatkan!
3.nak kedua-duanya. sekolah and cuti.

JAWAB LA ~ korang mna satu?? =)

...........................................................

ok ~ selama cuti 2minggu ni. nak buat ape ek? sape ada cadangan? tapi rasa2xnya ~ cuti 2minggu ni wan penuhkan dengan membuat nota2x n homework2x yang cikgu berikan ~ *sedess
..
kalau macam 2. tak de cuti wan.huhu ~ thanks to semua ckgu yang telah memberi wan homework ! sayang cikgu! hehe ~ tak juga wan terbuang masa cuti wan.
..
wan tahu la. uoollss kalau time cuti mesti pegi jalan2x ngan family n kawan2x kat tempat2x yang menarik. kan? maklum la. anak org kaya.hehe *jelez! hehe (~_~)
..
........................................................

ok!  sampai sini je la. wan nak bercuti bersama nota2x n homework yang best 2.!! huhu ~ (~_~)
..
sekian dan terima kasih buat abg2x, akak2x, n adk2x seluruh alam ~ kerana sudi baca entri wan ni ~ jangan lupa jawab soalan yang wan beri kat korang tadi (>.<)
..
korang pun bercuti la bersama-sama keluarga yang tersayang. jangan buat benda2x yang tk elok time cuti ni!!!! ;)

elakkan kontroversi dan tingkatkan prestasi!! 
(btul ke ejaan wan 2? macam salah je.huhu *hantam saja dinding itu..hehe)
...............................................

da bace entry ni ~ LIKE la sekali ~ [terima kasih] ;)
byebye..

You Might Also Like

11 comments

  1. sy yg nom 3..tp kalo bleh nk cuti lame2...tamO skOla lame2..penat p skola..huhu

    ReplyDelete
  2. huhu ~ sma ar kita (^_^) hehe..

    ReplyDelete
  3. gunkan masa cuty gn sebek2 yer..jgn melakukan bndal lagha.

    ReplyDelete
  4. bndal lagha 2 apa? (~_~) ok ~ wan gunakn utk benda yg berfaedah ~ lagi pun abg wan nk khwin..hehe..

    ReplyDelete
  5. sy yg nmber 1 & 3.

    kdg-kdg nak skola jew, kdg-kdg pula nak cuti jew. pelik yew ^^

    lagha tue mksudnya buang masa ~

    ReplyDelete
  6. hehe ~ a'ah.. sma ngan wan.. hairan jga kkdang..huhu ~

    ooo..baru tau mksd lagha ~ thanks akak syasya!! :)

    ReplyDelete
  7. slmt bercuti..~~ ingat2 la kt org yg xbercuti ni.. ^_^

    ReplyDelete
  8. lagha tu bnda yg tidak pntg untuk dilkukan..

    ReplyDelete
  9. nusana :: huhu ~ ok..jgn sedih coz tk bercuti.. ;) t wan belikn coklat..hehe

    @cucu :: ooo.. ok ~ thanks ;) trdpt dua mksd..hehe

    ReplyDelete
  10. cuti nie d perlu kan ,. tapi x perlu panjang panjang kot ,. dapat cuti sehari 2 pun okay ap ,. da 2 , study ,. ilmu tu penting ^^

    ReplyDelete
  11. huhu ~ ya btul kata akak 2! wan sokong 100%!! cuti sehari 2 pun da ckup rehatkn diri kita..kn? :)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...