Follower bertuah Wan Yang ke-350 ! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

6:00 AM

yeah2x!! kali ni follower bertuah kita jatuh kepada

Tuan Tanah Kepada Blog

kepada sesiapa yang belum pernah menjejakkan kaki ke blog ni. jom g blog ni. follow sekali =)
...
abg ekhsan ni ada bela ARNAB.. tak caye tengok kat SINI.

semua arnab 2 comel2x ! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com hehe. sape nak beli pun. boleh. klik kat SINI.
untuk mempermudahkn korang nk beli arnab2x 2. klik kat SINI.
..
..
Ni banner award yang tk berapa perfect..huhu ~ untuk abg ekhsan. =) hehe.
jangan tk ambil banner ni. t wan kecewa plak..hehe.. link kn banner award ni ke blog wan =)

Thanks ! =)


You Might Also Like

2 comments

  1. tahnia hyer..wah untunglh abg ekhsan dpt award gmbo arnab gitu..rumah ayie ad arnab juga..

    ReplyDelete
  2. yekw?? ngam la 2.. follow blog abg ekhsan..bnyk tips about arnab :)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...