I NEED YOU... ☺♥

12:24 AM

Ting TOng !! Asslamualaikum smua ~ sape tk jawab dosa.
 hehe ~ tk de la. gurau je. 
macam best je tajuk entri wan kali ni ~ I NEED YOU..

korang rase Sape yang wan need 2..?
......
wan need seseorang yang boleh tolong wan dlm mnjwb exam ni. 
huhu ! ~ sedih tau ! tadi time wan mngmbil exam Math (paper 2).
 punya la maen susah. huhu ! tapi pa bleh buat ! 
smua da terlambat untuk wan perbaiki ~ yang wan nk fokus skrg ~
 bersedia untuk menjawab kertas soalan SPM yang tk lama lagi.huh !

kalau time 2 yang tk jawab ~ huhu ~ sobsob! 
time korang menjawab kertas soalan SPM senang ke susah? 
nk tahu gak pendapat abg n kakak2x yang da ambil SPM dulu ~ =)
........
pape pun ~ tadi kecewa teramat sangat! =( 
tk sangkah soalan itu yang kluar..huhu ~
 2 bukan bidang kuasa wan.huhu. hehe.
........
Esok paper PENDIDIKAN ISLAM & CHEMISTRY ~ 
kali ni nk buat btul2x.. hehe.
ok la. wan da nk out ni ~
........
sebelum wan mengundur diri. jom la ramai2x click LIKE =)
kerjasama anda teramat2x d hargai.
Thanks2x.. =)

You Might Also Like

6 comments

  1. ya..amin ! insya'allah..hehe :)

    ReplyDelete
  2. eyh, jawab exam betul2 keyh??!!! all the best luck 4 u.. =)

    ReplyDelete
  3. huhu ~ ok ~ btw.. thanks black roses !!!! =) =)

    ReplyDelete
  4. gudluck :)
    normally spm senang dari trial.. kalau study betol2, shouldn't be a prob for u to answer :)

    ReplyDelete
  5. ooo... okok ~ :) wan study btul2x.. doakan wan brjya.. n dpt 10A+ SPM..amin..hehe :)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...