Thursday, May 19, 2011

I NEED YOU... ☺♥

Ting TOng !! Asslamualaikum smua ~ sape tk jawab dosa.
 hehe ~ tk de la. gurau je. 
macam best je tajuk entri wan kali ni ~ I NEED YOU..

korang rase Sape yang wan need 2..?
......
wan need seseorang yang boleh tolong wan dlm mnjwb exam ni. 
huhu ! ~ sedih tau ! tadi time wan mngmbil exam Math (paper 2).
 punya la maen susah. huhu ! tapi pa bleh buat ! 
smua da terlambat untuk wan perbaiki ~ yang wan nk fokus skrg ~
 bersedia untuk menjawab kertas soalan SPM yang tk lama lagi.huh !

kalau time 2 yang tk jawab ~ huhu ~ sobsob! 
time korang menjawab kertas soalan SPM senang ke susah? 
nk tahu gak pendapat abg n kakak2x yang da ambil SPM dulu ~ =)
........
pape pun ~ tadi kecewa teramat sangat! =( 
tk sangkah soalan itu yang kluar..huhu ~
 2 bukan bidang kuasa wan.huhu. hehe.
........
Esok paper PENDIDIKAN ISLAM & CHEMISTRY ~ 
kali ni nk buat btul2x.. hehe.
ok la. wan da nk out ni ~
........
sebelum wan mengundur diri. jom la ramai2x click LIKE =)
kerjasama anda teramat2x d hargai.
Thanks2x.. =)

6 comments :

| xDer | said...

semoga berjaya :)

Recently: Pusat Sains Negara - National Science Centre

Rizwan Ewan said...

ya..amin ! insya'allah..hehe :)

Black_roses92 said...

eyh, jawab exam betul2 keyh??!!! all the best luck 4 u.. =)

Rizwan Ewan said...

huhu ~ ok ~ btw.. thanks black roses !!!! =) =)

FIQA ANNA said...

gudluck :)
normally spm senang dari trial.. kalau study betol2, shouldn't be a prob for u to answer :)

Rizwan Ewan said...

ooo... okok ~ :) wan study btul2x.. doakan wan brjya.. n dpt 10A+ SPM..amin..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers