Saturday, May 21, 2011

OMG ! Key Chain Dari Kura-Kura Hidup ! =( http://www.emocutez.com

~kesian~

Di China, terdapat penjual yang menjual key chain yang menjadikan kura-kura sebagai 'mangsa' . Kura-kura akan diletakkan di dalam plastik tertutup dan akan dilekatkan kunci.

Diisi dengan air berwarna, masing-masing bekas yang panjangnya 7 cm akan dimasukkan satu kura-kura Brazil atau dua Kingfish kecil, dan diisi dengan air "beroksigen",dikatakan haiwan tersebut mungkin boleh hidup selama beberapa bulan
...
yang biul bukan pembuat tu ja..tapi pembeli lagi lah biul....tiap hari tinguk binatang tu meronta kelaparan dan minta dilepaskan....memang biul lah dia orang ni...hisss...balo,balo,baloo... http://www.emocutez.com

8 comments :

Azmie said...

x sampai hati nk tengok..

Rizwan Ewan said...

huhu ~ mcm mne la agaknya slpas 2bulan ~ msti da jadi bangkai...huhu

asfz lily said...

kejam nya..
seksa binatang camtu..cian kura2 tu :(

asfz lily said...

kejam nya..
seksa binatang camtu..cian kura2 tu :(

kotak bulat said...

ish! aku ni da lah pencinta kura2.. teruk!!!! :(


recent post : Apa makna follower yang nak dekat seribu tu?
ALAMAK, TERSALAH TIKAM PULAK!

Rizwan Ewan said...

@asfz Lily :: huhu ! sngt2x kejam tahap dewa ! hrap dorang sedar akan kesilapan dorang ~

@kotak bulat :: huhu ~ kesian ~ nk buat demonstrasi ! hehehe tangkap org 2..

♥cOkLaT sTrAwBeRrY♥ said...

OMG!!
tak patut btul seksa binatang dgn cara yg mcm 2...
sgt lhaa kejam org2 yg mcm nie..
cyan kura2 tu..T_T

Rizwan Ewan said...

@coklat strawberry :: huhu ~ btul3x!!!! hrap2x dorang d beri petunjuk dari yg maha berkuasa..huhu ~ kesian !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers