Tuesday, May 31, 2011

I'm not perfect for you =(

Assalamualaikum? huhu ~ ttiba plak wan rasa sedih dan nk nangis. hehe. tapi lelaki tak ley nangis kn? nanti tak macho. huhu. sesuai sangat la dengan lagu kat blog wan ni dengan tajuk entry kali ni. =(
...
...
bila wan dengar lagu ni. wan teringat kesah2x silam yang sangat menyakitkan hati. rasa nak nangis *tapi air mata wan da habis. hehe. 
...
wan rindu dengan kawan-kawan wan time kat sekolah rendah [sk]. ada yang lost contact. huhu ~wan teringat kat xcouple wan *konon je la. tk pernah ada couple pun. haha!
...
Sebenarnya ~ ~ sebenarnya ~ ~ wan. . . 
...
Rasa Lapar. nak pegi makan. hehe. ok la ~ byebye. thanks semua sudi singgah , baca n follow blog wan.
...
~ LUKA DI HATI TIADA SIAPA YANG TAHU ~

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers