Hawa Nafsu ?

12:32 AM


Assalamulaikum? korang apa khbar? sihat? klau sihat bgus la.. klau sakit 2 g hospital + jgn lupa makan ubat k. entry wan kali ni nak cite about hidup wan la.. nak share sikit2x je. hehe wan bukan nya tahu tentang cinta pun ~ tapi ni pendapat wan la ~ jangan korang marah plak ~ kita kan masing2x ada pendapat  =)

orang zaman sekarang ni salah gunakan cinta 2. maklum la dunia da tua =) hehe.  g pun kita umat akhir zaman ~ ada sebilangan manusia ni menggunakan cinta 2 untuk melepas kan nafsu sanggap dorang 2..huhu =( 2 yg tak baik 2. dosa besar buat mcm 2. lagi2x kalau belum sah ikatan cinta 2. =) ceh! mcm pakar penceramah la plak ~ hehe. kalau nak buat g nikah + kahwin dulu =)

wan tengok TV9 malam tadi ~ sedih sangat2x tak tahu cite apa 2. bukan cite la. mcm rancangan tanya la ustaz. tapi wan pun tak tahu pa nma rancangan 2. huhu ~ wan tekan je channel 119 terus seorang macik 2 menanyakan soalan ~ dia kata 

'
KENAPA BUDAK REMAJA ZAMAN SEKARANG BERANI MELAKUKAN ZINA , SELEPAS 2 BILA DA PREGNANT. ANAK YANG MEREKA KANDUNGKAN D BUANG TANPA BELAS KASIHAN '

kalau wan yang d tanya soalan 2. wan jawab ~ dorang yang buat macam 2. orang yang tak da otak! nak puaskan hawa nafsu je ! bila da mcam 2 sanggup buang zuriat sendiri. dorang tak kesian ke ! 2 kan anak mereka ~ wan betul2x tak faham dengan dorang ni ~ kalau da pandai buat ! pandai2x la tanggung! huhu ~ (sabar2x..) =(

eee..! sabar wan..hehe..
pandai2x la fikir ~ =(

korang jangan buat macam 2 k. hehe ~ =) 
kita doakan je 
SEMOGA DORANG D BERI HIDAYAH DAN D BUKAKAN PINTU HATI MEREKA SELUAS2X NYA =)
sampai sini je celoteh untuk entri ni =)da baca 2..like la sekali share dengan kawan2x yang lain =)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...