Minggu Exam Da Bermula !! =)

8:09 AM

ehem2x! assalamualaikum.. ? isnin ni da mula minggu exam. subjek hari isnin bm1, sej1 n bm2.. hope soalan yang kuar senang2x. dan korang yang kat luar sana 2. jgn lupa doakan wan dapat result yang gempak!.amin (^_^)
Time study2x. no online facebook da. =) i can do it! hehe.. =)
ni time form4. =) mcm ni la hari isnin nanti. tak sabor! =)


Entry tak buat ! biar sampai tumbuh benih2x kacang kat keyboard 2..hehehe.. =)
lepas habis exam (just 2weeks) baru la korang bersihkan keyboard korang 2.. =)
kepada pelajar yang mengambil exam pada hari isnin , GOOD LUCK ! to the best babe.. jgn berputus asa. =) 

OK LA ~ wan akan berhenti mmbuat entri dari blog ni..kerana nak berehat.may be dalam masa 2minggu. tngok  la =) =)
THANKS SEMUA ~
da baca 2.gn lupa fllwe and like skali... =)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...