Friday, May 20, 2011

Lady Gaga Berfashion Pelik ! Tapi Aku Lagi Pelik ! haha ~

Jom Layan Entri Menarik ! wakaka ~ =)


Ni merupakan sparuh dari berjuta2x baju lady gaga yang kelihatan agak pelik !
tapi korang jangan hairan. setiap baju 2 brnilai beribu2x dolar tau. ~ 


Ok kita tngok pic fashion wan yang pelik plak..hehe ~ =)
nk ambil pic dlu.. 1..2..3.. =)
ok da dapat..

Ni la fashion wan yang agak pelik 2.. korang tngok pelik ke x?? jujur ~ hehe
bagi wan pelik..hehe ~
tngok kat beg 2. patut ke seorg remaja lelaki mcm wan ni pkai beg mcm budak2x..? =(
jawab..jawab..jawab..hehe

pape pun thanks da baca entri ni =)
klau da baca 2. LIKE La skali ~ Terima kasih ~ 

2 comments :

Nur Aimi 101 said...

WahWahWah .. Wan . amy suka lah d0m0 tuu . bagi kat amy ley ? hakHak

Rizwan Ewan said...

amy suka ke? ambil la.. :) wan tk marah ~ wan da bnyk domo kt umah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers