Sunday, May 8, 2011

Cintaku ! =) aku jatuh cinta lagi ~


kali ni wan jatuh cinta kat benda d atas ni ~ (DANBO) comelnya! first wan tk minat n suka benda ni ~ tapi setelah wan tengok banyk kali ~ akhirnya wan jatuh cinta dengan patung ni! bila tengok je picture patung ni ~ hilang rasa marah n sedih wan ! cuz. patung ni comel sangat ! kalau la ada jual patung ni kat area wan ! wan nak beli semuanya! huhu ~ 
.........................
I LOVE U DANBO!
.........................
wan Takan Lupakn cinta wan yang satu 2..
.........................
DOMO I LOVE U!

2 comments :

Izbeta Shyah said...

lol, yeah, same as me, dah kemaruk sangat sampai design header and background guna danbo, wuhuuu.!

Rizwan Ewan said...

huhu ~ comel kn danbo ni ! huhu ~ nk cubit je pipi dia..hehehe ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers