Cintaku ! =) aku jatuh cinta lagi ~

5:42 AM


kali ni wan jatuh cinta kat benda d atas ni ~ (DANBO) comelnya! first wan tk minat n suka benda ni ~ tapi setelah wan tengok banyk kali ~ akhirnya wan jatuh cinta dengan patung ni! bila tengok je picture patung ni ~ hilang rasa marah n sedih wan ! cuz. patung ni comel sangat ! kalau la ada jual patung ni kat area wan ! wan nak beli semuanya! huhu ~ 
.........................
I LOVE U DANBO!
.........................
wan Takan Lupakn cinta wan yang satu 2..
.........................
DOMO I LOVE U!

You Might Also Like

2 comments

  1. lol, yeah, same as me, dah kemaruk sangat sampai design header and background guna danbo, wuhuuu.!

    ReplyDelete
  2. huhu ~ comel kn danbo ni ! huhu ~ nk cubit je pipi dia..hehehe ~

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...