Tuesday, May 3, 2011

Gosip2x Hot ! Terlebih Panas Dari yang Biasa !! =)

ehem2x.... wan nak cerita dari mana ek. wan cerita dari mula je la kan.
ni semangat nak buat entri baru ni. hehe
tadi wan bagun pukul 5:00AM. bangun je terus on9 FB n Blog! (ish3.. wan tk solat subuh ke?) wan tak solat subuh ~ huhu ~ enta nape ttiba tak de mood nak solat ~ =( penat sangat kowt.. ok pastu 5:30AM wan mempersiapkan diri untuk ke sekolah ~ Calculator jangan lupa coz hari ni ada 
........
"BENGKEL MENJAWAB SOALAN MATHEMATICS"
.......
pukul 6:00AM wan tunggu keta sewa ~ ~ ~ lambatnya ~ oops! bukan keta sewa yang lambat. wan yang lambat bersiap. malunya, (~_~) kuatkn iman je.hehe.
ok. otw g sekolah ~ sunyi je dalam keta 2. maklum la pagi lagi. tak de mood nak cerita2x. dalam 15minit sampai kat sekolah ~ jauhkan sekolah wan. huhu kan best kalau sekolah 2 d bina kat sebelah umah wan =) sampai sekolah je. jumpa ngan kawan2x.
ada gak kawan2x wan yang tak datang g sekolah ~ miss kamu!
.....
Masuk kelas pukul 7:00AM. da masuk kelas 2. kami belajar seperti biasa. tadi masa pertama BIOLOGY, BAHASA MELAYU, CHEMISTRY pastu REHAT untuk 30minit pada pukul 10:30AM.. 11:00AM sambung belajar balik ~ ENGLISH sampai pukul 12:00PM.semua pelajar lelaki ke surau sekolah seperti biasa untuk menunaikan solat fardu zohor (^,^) 12:45PM masuk kelas. sambung belajar lagi. time ni subjek ADD MATH (cikgu k) ~
so. sebelum kami belajar. cikgu k ada la crita2x tntang budak2x perempuan kat skolah SMKBG2 ni banyak masalah ~ kami satu kelas tertanya2x. kami satu kelas nak juga tahu. siapa yang cikgu k maksudkn perempuan 2?? tapi cikgu k tak nak share la story ~ tapi ada yang dasyat ni ~ patut d share..hehe 
ada satu budak perempuan ni bernama cinta (bukan nama sebenar). 
telah lari dari rumah ~ disebabkn papa dia tak bagi dia kuar untuk ke pasar ~ 
(first dengar ni nk ketawa sngt2x tapi tahan). 
jadi kami tanya ckgu k lagi. bila budak 2 lari dari rumah? cikgu k kata pada hari sabtu yg baru2x ni. bermaksud da 4hari dia lari dari rumah ! OMG ! korang rasa dia pegi mana? ckgu k kata lagi papa n couple budak ni pun tak tahu dia lari g mna ~ harap2x la dia selamat kembali / pulang ke pangkuan ibu dan bapanya ~

KEPADA SESIAPA YANG ADA TERJUMPA BUDAK PEREMPUAN YANG BERKELIARAN KAT AREA KOTA KINABATANGAN NI SILAH LAPOR KAT BALAI POLIS ! hahaha ~
..
mana la tahu org yang korang lapor 2. budak girl yang d cari selama ni ~
..
2 je hot gosip wan (tak hot pun kan? hehe)
..
! THANKS !

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers