ME & MY BFF =) http://www.emocutez.com

4:10 AM

~ zira, aku n shekyn ~

Assalamualaikum Semua?? uoollss apa khabar? sihat? hrap2x la sihat =)
Pic kat Atas ni wan dengak BFF wan  iaitu SHEKYN 
..............
Malam ni nak juga wan share story2x about kami [wan dngn bff wan]
..............

sebelum 2 wan nak cite tentang c zira (yg pkai tdung putih 2) dia ni pun bleh d katakan best friend wan jga ! cuz kami mmang satu otak ! kami kuat gelak sma2x. haha ! zira kau mmang best !!!
..............
ok wan nk story tentang aku dan shekyn plak.
Da banyak perkara yang kami lalu bersama2x. hehe !
kadang2x kami gaduh kak ~ perkara kecil pun bleh jadi besar ~
.............
selalunya wan la yang mulakan pergaduhan kecil 2. haha ~ sorry shekyn =P
pape pun kami mmang best friend ! dari wan darjah 5 or 6 smpai la hari ni (form 5)~ kami masih bersama-sama ~ hehe. tapi wan tk de perasaan cinta kat ko kyn ~ cuz ko kan my BFF !! <3
..............
Sedih rasanya nak tinggalkan ko kyn ~ faham2x je la. lepas ni habis form 5. tak tahu la klau kita sambung study kat tempat yang sama. btw ko jgn lost contact plak ! =)
wan berharap sangat2x kita sambung study kat tempat yang sama. jangan kahwin awal ya kyn (oops! pecah rahsiah..) !! hehe =P
..............
AKU dan KAU 4ever BEST FRIEND !! =)


http://www.emocutez.com

You Might Also Like

4 comments

  1. wow!bff forever!huhu.semua benda lakukan bersama.suka duka dikongsi.nice =)

    ReplyDelete
  2. arr . like this entry ! tp sad plax tyme k0w ckp kita maw bpsah . kita tia kn bpsah laa wan . pas spm kn kita cari keja sama2 d 1borneo . hahaha . kita akn ttp sma2 wlw apa pun yank terjadi . syg k0w wan !

    ReplyDelete
  3. huhu ! syg kau jga kyn ! <3 my bff <3 setuju 100% kita kerja sama2x ya kyn :) btw..thanks kyn..sudi jadi kawan aku selama ni =)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...