HANTARAN KAHWIN ABG WAN !! =)

11:12 PM

Hello? Hello? Hello?? and Assalamualaikum you alls.. apa khabar? sihat?
...
Entry ni bukan entry untuk hari ni or esok ok. entry ni entry kemarin [30 May 2011]
...
ok. tengok gambar kat atas 2. 2 hantaran perkahwinan abg wan 
[Mohd Yassin] dan tunangnya [Jomiati or Umie]
...
Pihak lelaki 7 dulang hantaran [warna kuning]*wan bawak dulang yg kat atas dia kek.hehe and pihak perempuan 8 dulang hantaran [warna merah] ...
2pun kalau wan tak silap la.hehe. wan kan sowt! hantaran je wan gambar pengantinnya lupa nk gambar *ada gambar pengantinnya tapi kat camera wan..pic kat atas ni from phone wan ;) huhuhu ~
wan happy sangat-sangat akhirnya abg wan 
dan tunangnya dapat disatukan.  pelbagai halangan dan dugaan yang dorang dua rentasi bersama.
Sedih juga kekadang teringat kesah2x silam dorang *biarlah rahsia~ . huhu. =( kak umie. welcome to family wan. hehe. kak umie juga la yang wan sayang sangat2x! bukannya apa. kak umie still bersama abg wan. wlaupun abg wan ni rock sikit *tapi dalam hati ada taman =')
semoga kak umie bahagia bersama-sama abg wan sehingga ke alam syurga. =) amin.hehe.
...
Da dinamakan jodoh untuk mereka bersama =) 
...
buat abg2x, kakak2x, adk2x, yang kat luar sana 2. jangan la risau or bersedih. pasti jodoh korang akan tiba satu hari nanti. =)
...
Allah s.w.t. telah menciptakan manusia berpasang-pasangan seperti ADAM DAN HAWA ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. selamat berbhagia buat mereka...

    ReplyDelete
  2. congrats !

    semoga mereka berkekalan dan hidup bahagia ^^

    ReplyDelete
  3. @azrin :: ya..amin...thanks azrin ;)

    @syasya :: amin ~ thanks syasya ;)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.