Rainbow Roses Bunga Tercantik Di Dunia =)

7:41 AM

Assalamualaikum ~ kali ni jom kita tambah pengetahuan kita tentang bunga..hehe.. korang tahu ke? bunga tercantik di dunia bunga ape? tk tahu kan? hehe. (~_~)

Bunga tercantik di dunia ialah bunga Rainbow Roses ~
Bunga cantik ini yang dinamakan 'Rainbow Roses' dihasilkan di belanda,setelah melakukan kajian dan ujikaji selama bertahun-tahun.warna-warna indah yang dihasilkan di setiap kelopaknya,dibentuk secara natural melalui pewarnaan alami melalui batangnya selama masa pertumbuhan.


Cantik kan?? huhu ~ kalau bunga ni ada kat malaysia ~ wan nk tanam depan umah wan. n bagi kat girl2x kat luar sana *Gurau je.. =) ~ hehe

You Might Also Like

12 comments

  1. wah ! ad rupe nye bunge macam tu erk ,. xpernah jumpe pun =(

    ReplyDelete
  2. @zana :: cantikkan bunga 2 akak...wan pun baru tau..ada roses yg mcm 2.. ;)

    ReplyDelete
  3. cantikkk! kalo ada kt msia kite pun nak tanam byk2 kat halaman umah. huhu. tinggal jejak d cni:
    www.aqustiqaloqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wahhhhh cantiknyaaaaaaaaaaaa ;DD

    sy suka sngt kat rainbow !

    nak tnam bunge cmtue kat umah lahh !

    ReplyDelete
  5. subhanallah~ cantiknyer~~ macam plastik jek..kalo la dapat nie..ish~

    ReplyDelete
  6. @jijie :: btul2x!! wan nk tanam keliling umah..hehe

    @peep:: smart + cantik!!

    @syasya :: jom tanam sma2x! ramai2x!! hehe ~

    @cik duyung :: mcm plastik kn akak ~ tpi btul..huhu ~ subhanallah ~ kebesarannya~

    ReplyDelete
  7. Ya Allah..cntiknyer la bnge 2..sgt3 cntik.nk tnam kt dpn uma gak la.pstu leh hias dlm uma skali. :)

    ReplyDelete
  8. hehe ~ mmang cantik! first time wan tngok bunga ni ~ cantik kn akak ~ mcm secantik miss epal..hehe =)

    ReplyDelete
  9. suke? beli la ~ nnti wan beli kat akak..hehe ;)

    ReplyDelete
  10. eh mmg ade ye yang colourful mcm tu..pelik

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...