Sunday, May 29, 2011

Rainbow Roses Bunga Tercantik Di Dunia =)

Assalamualaikum ~ kali ni jom kita tambah pengetahuan kita tentang bunga..hehe.. korang tahu ke? bunga tercantik di dunia bunga ape? tk tahu kan? hehe. (~_~)

Bunga tercantik di dunia ialah bunga Rainbow Roses ~
Bunga cantik ini yang dinamakan 'Rainbow Roses' dihasilkan di belanda,setelah melakukan kajian dan ujikaji selama bertahun-tahun.warna-warna indah yang dihasilkan di setiap kelopaknya,dibentuk secara natural melalui pewarnaan alami melalui batangnya selama masa pertumbuhan.


Cantik kan?? huhu ~ kalau bunga ni ada kat malaysia ~ wan nk tanam depan umah wan. n bagi kat girl2x kat luar sana *Gurau je.. =) ~ hehe

12 comments :

Nur Syazana Mohammed Sani said...

wah ! ad rupe nye bunge macam tu erk ,. xpernah jumpe pun =(

Rizwan Ewan said...

@zana :: cantikkan bunga 2 akak...wan pun baru tau..ada roses yg mcm 2.. ;)

miss jijie said...

cantikkk! kalo ada kt msia kite pun nak tanam byk2 kat halaman umah. huhu. tinggal jejak d cni:
www.aqustiqaloqa.blogspot.com

peep said...

wah semart2.. :)

Syasya Acing Mitchy said...

wahhhhh cantiknyaaaaaaaaaaaa ;DD

sy suka sngt kat rainbow !

nak tnam bunge cmtue kat umah lahh !

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

subhanallah~ cantiknyer~~ macam plastik jek..kalo la dapat nie..ish~

Rizwan Ewan said...

@jijie :: btul2x!! wan nk tanam keliling umah..hehe

@peep:: smart + cantik!!

@syasya :: jom tanam sma2x! ramai2x!! hehe ~

@cik duyung :: mcm plastik kn akak ~ tpi btul..huhu ~ subhanallah ~ kebesarannya~

Miss Epal said...

Ya Allah..cntiknyer la bnge 2..sgt3 cntik.nk tnam kt dpn uma gak la.pstu leh hias dlm uma skali. :)

Rizwan Ewan said...

hehe ~ mmang cantik! first time wan tngok bunga ni ~ cantik kn akak ~ mcm secantik miss epal..hehe =)

sangat setia said...

eheh. skny. ad plangi.

Rizwan Ewan said...

suke? beli la ~ nnti wan beli kat akak..hehe ;)

Edy Fee said...

eh mmg ade ye yang colourful mcm tu..pelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers