Follower bertuah Wan Yang ke-400 !! http://www.emocutez.com

2:21 AM

Assalamualaikum dan slm sejahtera semua =)
tak terasa cepat sangat masa berjalan ~
sampai follower wan da jadi 400 pun tk perasan ~ hehe ~
....
Ok! wan nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada korang semua yang da follow wan ~ tapi wan nk bagi kejutan sikit buat follow wan yang ke-400 je ni ~
korang nak kenal x ngan orang yang bertuah 2? jom layan ~ ~ ~
...
TAHNIAH BUAT
[♥ aeryn ♥ ]

Yang Merupakan Tuan Tanah Kepada Blog

..
kerana menjadi follower wan yang ke-400 
....
ni la header blog dia =) cantik + Lawa kan? =)
Jom kita kenal2x sikit ngan akak aeryn ni ~


~Tentang Aeryn~

berumur 18 tahun.. sangat sukakan kanak-kanak.. agak sensitif hatinya.. tapi baik lah.. hehe... friendly, simple, loving, love kids, sensitive, open minded, n kalau nak tahu lebih lanjut klik SINI. =)
..
..
ni Banner Award Untuk Aeryn
sorry la tak cantik sangat ~ hehe. ni wan buat khas untuk Aeryn.
kalau aeryn nak ambil banner ni ~ ambil macam biasa ~ copy + paste picture ni macam biasa. letak kat koleksi award~ =)
..
sape yang belum pernah g blog dia ~ jom kita g lawat n follow blog dia !! .....
~THE END~

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...