Saturday, May 21, 2011

Pemenang "JOM PROMOSI BLOG" Bersama Rizwan Ewan =) http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com
Selamat Malam Semua =)
Sorry terlambat buat pengumuman 
siapa kah blog yang bertuah akan wan promosi kan~
kat blog ni ~ 2 uolls yang tak tahu pa benda 
yang wan merepek ni baca SINI.
rugi korang tak join ! =P hehe.
.....................................
Pemenangnya adalah !
.........
....
Tuan Tanah Kepada Blog 
.......
jom terjah and follow !! 
blog akak aliaa cantik ! dan yang paling wan suka ~ penuh dengan comics yang memang best dan info yang menarik!
dan akak ni join contest::

1.Malaysia's Next Top Female Blogger 2011

2.Contest Blog Paling Comel!!

3.Contest Best Header Ever!!!

kalau korang tak caye tengok sendiri kat SINI

...................................................

ok 2 je ~ =)
Buat akak aliaa ~
ni Award yang akak dapat =)

.........................
Sorry la. wan edit tak cantik. kalau akak sudi ~ 
simpan la kat koleksi award yang akak dapat 
dan link kn blog ke blog wan =)
......................................
....................................
Kepada Blogger Yang Tak Jadi Juara ~
Thanks sudi join!! =) syg korang !!
 Lain Kali Cuba Lagi ~ jangan putus asa =)
or.. kalau korang buat contest tag nama wan sekali. 
insya'Allah wan join =)

SEKIAN DAN TERIMA KASIH !!

4 comments :

schasya said...

waaa,, da ad winner! urm tak menang? huhuuu :( apa-apa pon congrates to the winner. .

Rizwan Ewan said...

Jangan bersedih schasya ~ =) laen kali cuba lagi ~
org yang da join contest wan 2. scara automatik mnjadi bloglist wan :)

faLiaa said...

tengs ye ewan..hihi..bagusla bt segmen mcmni,bleh kenal2 lg dgn blogger lain,blog ewan pon best jgk ade mcm2 info..akak letak banner award nie dkt sidebar ye :) ~peace~

Rizwan Ewan said...

sma2x akak .. :) a'ah.. 2 la tujuan wan ~ nk bagi kita saling mengenali antara satu sama laen la kta kn..hehe :) thanks akak..sudi ambil banner award yang tk seberapa cantik 2..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers