Friday, May 20, 2011

Wanita Dibenarkan Melancap Waktu Kerja ??? http://www.emocutez.com


~ Cerita Hot ~
Seorang wanita di Brazil, Ana Cararian Bezerra berumur 36 tahun dibenarkan secara sah untuk melakukan masturbasi atau melancap ketika bekerja dan melihat porno pada komputer kerjanya. Keputusan itu telah dikeluarkan oleh seorang hakim mahkamah di Brazil.

Menurut sumber yang diperoleh, Ana Cararian Bezerra berjaya membuktikan dia menderita akibat ketidaksinambungan hormon dan kimia dalam badannya yang menyebabkan dia sentiasa gelisah dan hypersexuality. Oleh kerana itu, prestasi kerjanya akan menjadi teruk dan satu-satunya cara dia dapat melegakan kegelisahannya ialah dengan melancap.

"Saya menderita dengan begitu teruk hinggakan saya terpaksa melancap 47 kali sehari. Ketika itulah saya meminta bantuan, saya tahu ia tidak normal" katanya.

Doktor juga telah memberikannya  ubat penenang untuk mengurangkan keperluannya untuk melancap itu daripada 47 kali sehari ke 18 kali sehari. Walau bagaimanapun, wanita ini secara sah berhak untuk melancap dan menggabungkan kerjanya dengan kerseronokannya.

ps: maaf tajuk agak kurang sopan

2 comments :

Fadah said...

ini kerja gila....

Rizwan Ewan said...

@fadah :: btul3x. . . . ni msti ory yg tk normal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers