Melakukan Asmara Di Tempat Awam ! l OOoooHH ! Tidak !

5:48 AM

HOT ! HOT ! HOT !
Manusia ni kalau dah tak tahan nak buat projek
semua tempat pun boleh. Macam dalam gambar kat bawah ni. 
Mungkin dah tak tahan sangat kot..dalam kolam pun jadi .kalau wan ada kat situ time 2. wan trus bagi dorang kahwin ! haha ~




dua budak ni tak malu ~ oops sorry bukan budak ! ni mama n bapa budak..haha ~
tak malu !!!!!!
biasela dunia akhir zaman....... 
fitnahnye sgt besar..... 
tu sudah disebut oleh Rasulullah S.A.W 
yg risau akan umatnye diakhir zaman

Da baca 2 like la sekali ~ share ngan kawan2x.. =)

You Might Also Like

8 comments

  1. memang sah tak malu..adoi..

    ReplyDelete
  2. kot kot la dorg ni dah kahwin ke? haaa.. (positive gila komen) HAHA

    ReplyDelete
  3. btul betul 2 akak ! sah tk malu ! ptut kena hukuman !

    ReplyDelete
  4. @shekyn :: haha ! tk de bajet la 2 nk sewa hotel.. bikin malu je..

    ReplyDelete
  5. @mera :: haha ~ klau da khwin pun. tk kn tk ley tahan.. smpai kt public buat bnda 2..haha !

    ReplyDelete
  6. hehe,ntah lah. no komen,sebab cam xnampak sgt.

    tapi tak tahu malu la lau diorang buat camtu kat public.

    tapi lau suami isteri mungkin nak nampakkan kemesraan.

    tapi tak perlu lah berlebihan kan?

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  7. @Mad Khaz :: hope la dorang ni psngn suami istri.. :) mungkin jga ~ tpi tk thu la ~ hehe no komen jga..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...