Friday, May 20, 2011

Melakukan Asmara Di Tempat Awam ! l OOoooHH ! Tidak !

HOT ! HOT ! HOT !
Manusia ni kalau dah tak tahan nak buat projek
semua tempat pun boleh. Macam dalam gambar kat bawah ni. 
Mungkin dah tak tahan sangat kot..dalam kolam pun jadi .kalau wan ada kat situ time 2. wan trus bagi dorang kahwin ! haha ~




dua budak ni tak malu ~ oops sorry bukan budak ! ni mama n bapa budak..haha ~
tak malu !!!!!!
biasela dunia akhir zaman....... 
fitnahnye sgt besar..... 
tu sudah disebut oleh Rasulullah S.A.W 
yg risau akan umatnye diakhir zaman

Da baca 2 like la sekali ~ share ngan kawan2x.. =)

8 comments :

tikin said...

memang sah tak malu..adoi..

shEkyn THEDIVAAFTERSCHOOL said...

hotel mahal sua . haha

mera zati M.z said...

kot kot la dorg ni dah kahwin ke? haaa.. (positive gila komen) HAHA

Rizwan Ewan said...

btul betul 2 akak ! sah tk malu ! ptut kena hukuman !

Rizwan Ewan said...

@shekyn :: haha ! tk de bajet la 2 nk sewa hotel.. bikin malu je..

Rizwan Ewan said...

@mera :: haha ~ klau da khwin pun. tk kn tk ley tahan.. smpai kt public buat bnda 2..haha !

mad khaz said...

hehe,ntah lah. no komen,sebab cam xnampak sgt.

tapi tak tahu malu la lau diorang buat camtu kat public.

tapi lau suami isteri mungkin nak nampakkan kemesraan.

tapi tak perlu lah berlebihan kan?

happy blogging :)

Rizwan Ewan said...

@Mad Khaz :: hope la dorang ni psngn suami istri.. :) mungkin jga ~ tpi tk thu la ~ hehe no komen jga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers